Art-Marishka-home-button

AI Humanoid on Mars

Te Koop / For Sale

Motivatie: Kunstwerk is het eerste, dat AI-, IT-, HT-prestaties van de 21e eeuw toont en de eerste AI-humanoïde robot in kunst. Het vertegenwoordigt de recente geschiedenis voor de toekomst. Mars is omgeven door het gele zonnekleur., Er zijn wiskundige-, astronomie- en natuurkundige-formules op de prachtige donkerblauwe hemelnevel Nebula. Mensen met wetenschappen kunnen met die vaardigheden het universum bereiken. AI humanoid met symbolisch de gouden sleutel bij z’n rechterhand, onderzoekt of er eerder leven was op Mars, in de delta die door NASA was gevonden. Het idee is dat AI Humanoid onze vastberadenheid kan vervangen.

Nummer: #8/1

Materials: Olieverf (Schincke Norma) op linnen Canvas (Oostende ± 395 gram/m²)

Size: 110 W x 200 H x 5 D cm

Gewicht: 8,6kg

Price: € 12.200,-

Created: 06/2021

Levering wereldwijd mogelijk. vraag naar de condities, gebruik hiervoor het contact formulier.  Gratis verzending in Nederland.

Prints zijn mogelijk vanaf: €1,200. Vraag naar de mogelijkheden.

Olieverf schilderij over mars.  Geschilderd door Marie Mountson / Margaret Tushishvili uit Georgië. Een robot die naar mars wordt gestuurd om onderzoek te doen naar de mogelijkheid voor de mensheid om op mars te gaan leven. Dit is een Contemporary art. Groot schilderij.